Close

Resharper en SvcConfigEditor

 
Een nandige tool om productiviteit bij het ontwikkelen van C# code te verhogen, is Resharper. Volgens mij geen freeware, wel een trial versie beschikbaar: http://www.jetbrains.com/resharper/. Een tweede tip: De Windows Communication Foundation Service Configuration Editor kan je daarbij helpen. Deze editor is een grafische interface om de configuratie settings van een WCF service te configureren. Het biedt de gebruiker de zekerheid en het gebruiksgemak om de configuratie file(s) van de service correct op te stellen. De tool bestaat uit één file (SvcConfigEditor.exe) en is eenvoudig mee te nemen naar een klant. Het programma is echter afhankelijk van de .Net versie op het systeem; voor versie 3.5 van de editor is .Net 3.5 nodig op het gebruikers systeem.  De editor is met .Net 3.0 geïntroduceerd en word standaard geïnstalleerd met de “Windows SDK” in de folder “C:Program FilesMicrosoft SDKsWindowsV6.0ABin”. Meer info over de SvcConfigEditor kun je hier vinden: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms732009.aspx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *